BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Panzanella.

Panzanella.

Kartais iš patiekalo nesitiki nieko ypatingo, o jis tik bac, ir nustebina tave. Suvalgai vieną porciją, ir jau matai, kad eini antros ( bent jau labai mažos ).

  • 1 kg pomidorų
  • 2 raudonosios paprikos
  • 2 geltonosios paprikos
  • 5 valg. š. kaparėlių
  • 12 didelių juodųjų alyvuogių ( vienintelis ingredientas kurio nedėjau, mat tiesiog kiek save prisimenu, tiek aš alyvuogių nemėgstu )
  • 1 ciabatta supjaustyta kubeliais
  • 4 valg. š. raudonojo vyno acto
  • 5 česnako skiltelės ( sutraiškytos )
  • 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • druska, juodieji pipirai
  • bazilikas

Pomidorus nuplikyti ir nulupti. Perpjauti per pusę ir supjaustyti griežinėliais.

Paprikas pakepinti grilyje / orkaitėje ir nulupti odeles. Supjaustyti. ( kam yra pavikęs toks veiksmas, gal apšviestumėte mane?)

Ciabattą apšlakstyti aliejumi ir paskrudinti orkaitėje.

Sumaišyti pomidorus, paprikas, kaparėlius, alyvuoges ir ciabattos kubelius.

Padažui sumaišyti actą su aliejumi, česnaku, druska ir pipirais.

Skanaus ;)

Šaltinis : Vitos Arinos blog’as

Patiko (0)

Rodyk draugams

komentarai (3) | “Panzanella.”

  1.   Di rašo:

    Nu gi paprikas, pakepintas ant griliaus, sudedi i plastikini maiseli, uzsuki maiseli ir palieki 5 minutems. O tada jau easy jas nulupt :)

  2.   egidija rašo:

    beje, taip apdorota paprika visai kita skonį įgauna. man tokia daug skaniau nei šviežia-žalia.

  3.   postprodukcija rašo:

    rekomenduoju

Rašyk komentarą