BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Nesveiko maisto (ne)šalininkai.

Pirma cheesecake, o po to jau seka ir perlenkta pica.

Aš pasitaisysiu ( turiu omeny valgymo įpročius ).

Tešlą dariau tradicinę : iš miltų, mielių ir vandens. Ją pakildiname, paruošiame įdarą, iškočiojame apvalius ( labai plonus ) papločius, sudedame įdarą, perlenkiame ir sulanktome kraštus. Dariau tuo pačiu principu kaip ir empanadas.

Taigi įdarui ( maždaug 4 picom )

  • mažas svogūnas
  • 1/2 saldžios raudonosios paprikos
  • 5 pievagrybiai
  • 1 valg. š. sviesto
  • druskos, pipirų
  • po 50 g fetos, mocarelos ir rikotos
  • 2 valg. š. tarkuoto parmezano
  • 50 g rūkytos dešros
  • po žiupsnelį rozmarinų, raudonėlių
  • 2 valg. š. kapotų bazilikų lapelių
  • 1 valg. š. kapotų petražolių lapelių

Svogūną supjaustome žiedais, papriką - šiaudeliais. Svieste apkepiname supjaustytus pievagrybius, pagardiname druska ir pipirais.

Fetą, mocarelą ir rikotą susmulkinti. Dešrą supjaustyti griežinėliais.

Sudėti likusius produktus, viską išmaišyti. Įdaro uždėti ant vienos tešlos pusės, užlenkti kita. Kraštus gražiai užlankstyti ir kepti iki 220C įkaitintoje orkaitėje 25 min.

Šaltinis : ‘Virtuvės paslaptys’

Patiko (0)

Rodyk draugams

1 komentaras | “Nesveiko maisto (ne)šalininkai.”

  1.   Photographer rašo:

    rekomenduoju

Rašyk komentarą