BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Jogurtas

  • 2 litrai pieno
  • 175 g natūralaus jogurto

Pieną užvirinti. Ataušinti taip, kad būtų galima įkišti ir palaikyti pirštą.

Sudėti jogurtą, išmaišyti ir supilstyti į indelius. Uždaryti ir palikti kambario temperatūroje 6-8 valandas.

Laikyti šaldytuve. Tinkamas vartoti apie savaitę.

Šaltinis : Tai bus arba ‘Virtuvės paslaptys’ arba ‘Kalėdų vaišės’

Patiko (0)

Rodyk draugams

komentarai (2) | “Jogurtas”

  1.   Saulė rašo:

    Esu gaminusi naminį jogurtą. Bet kaip tau jis gaunasi toks tirštas?! Maniškis būna ganėtinai skystas…

  2.   Nolita rašo:

    Gal kambario temperatūroje per trumpai laikote? )

Rašyk komentarą