BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Įdarytos kriaušės.

Garbingos vietos nusipelnantis desertas.

Susizgribau, kad aš dar nieko netgi nesu darius su slyvomis.

Aš mėgstu garuose virtus obuolius įdarytus razinomis, medumi ir cinamono. O dar geriau juos valgyti su vaniliniais ledais.

O kaip dėl kriaušių įdarytų slyvomis.

O taip, dabar aš jau mėgstu ir tai.

  • 3 didelės prinokusios kriaušės
  • 5 slyvos
  • 1/3 stiklinės obuolių sulčių
  • 1/3 stiklinės rudojo cukraus
  • 3 valg. š. sviesto
  • žiupsnelis cinamono

Kriaušes nuplauti, nulupti, nupjauti galus su žiedynais ir išskobti sėklalizdžius.

Slyvas nuplauti, perpjauti perpus, išimti kauliukus ir minkštimą supjaustyti. Pridėti į kriaušes.

Į prikaistuvį suberti cukrų, supilti sultis. Kaitinti ant vidutinės ugnies kol cukrus ištirps. Sudėti sviestą, cinamoną ir išmaišyti.

Kriaušes sudėti į skardą, užpilti saldžiu padažu ir kepti iki 150C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. ( kol pradės ruduoti ).

Kriaušes patiekti šiltas su padažu.

Šaltinis : ‘Virtuvės paslaptys’

Patiko (0)

Rodyk draugams

komentarai (2) | “Įdarytos kriaušės.”

  1.   Viagra Online rašo:

    Slyvas nuplauti, perpjauti perpus, išimti kauliukus ir minkštimą supjaustyti. Pridėti į kriaušes.

    Į prikaistuvį suberti cukrų, supilti sultis. Kaitinti ant vidutinės ugnies kol cukrus ištirps. Sudėti sviestą, cinamoną ir išmaišyti.

  2.   Свадебный фотограф rašo:

    rekomenduoju

Rašyk komentarą